Homezone

Videochat de Acasă

Camgirl working from home

Venituri de Studio Profesional

FairPlay este singurul studio videochat din Cluj Napoca care îți oferă posibilitatea de a obține aceleași venituri din confortul casei tale. Suntem aici pentru a-ți face viața mai ușoară, de aceea îți punem la dispoziție instrumentele și cunoștințele necesare pentru a te bucura din plin de beneficiile studio-ului nostru, fără a te stresa cu deplasările la o locație fixă.

De ce să alegi lucrul de acasă?

Lucrul de acasă îți deschide ușa spre o lume a libertății, începând de la evitarea costurilor de transport, a timpului pierdut pentru deplasări, până la faptul că tu decizi când și cum îți organizezi programul - fie că e vorba de zorii zilei sau de miezul nopții. Bineînțeles că independența vine la pachet cu provocări. Din această cauză am creat programul FairPlay, care îți va oferi suportul, structura și motivația necesară pentru a atinge nivelul de succes pe care îl meriți.

Accesibilitate

Munca de acasă este mai ușoară decât crezi. Cu un calculator sau laptop conectat la internet, o cameră web și un pic de curaj, ești echipată să-ți transformi viața. Noi suntem aici pentru a face restul!

Program Personalizat

Programul FairPlay poate fi personalizat în funcție de preferințele tale. Cu tehnologia noastră de vârf, poți experimenta o varietate de avantaje.

All in one display


pentru a vedea totul pe un singur ecran

Multistreaming


pentru a difuza pe platforme multiple

Traducere automatizată


pentru a sparge barierele lingvistice

Mesaje automatizate


pentru momentele în care ai nevoie de ajutor

Manipulare jucării erotice


pentru a nu obosi prea mult în timpul performanței

Trafic online


pentru zilele cu trafic redus

Operare remote


pentru facilitarea muncii modelelor

Statistici de performanță


pentru a-ți urmări succesul în timp real

Asistență tehnică


pentru a te susține în orice moment