de ce noi?

Ce oferim?


 • Tehnologii inovatoare

  Începând cu anul 2016, am experimentat cu tehnicile de lucru utilizate în cele mai bune studio-uri din România. După ce am acumulat această experiență, am dezvoltat o strategie de lucru nouă, diferită de practicile implementate în alte studio-uri de videochat. Câteva dintre avantajele oferite de noua tehnologie FairPlay sunt multistreaming nelimitat, traducere automatizată, trafic online și multe alte îmbunătățiri care sporesc considerabil veniturile modelelor noastre. Așadar noi nu mai insistăm asupra unei zile de muncă de 8 ore, deoarece același profit poate fi realizat și în jumătatea acestui timp. Îți punem la dispoziție instruirea necesară pentru a te obișnui cu programul nostru inovativ, a cărui scop este valorificarea fiecărui moment petrecut online și maximizarea profiturilor tale.

 • Models for models

  Studioul nostru a fost conceput de un model experimentat. Cunoaștem avantajele și dezavantajele acestei industrii și am pus accent pe crearea unui mediu tolerant și agreabil. Videochat-ul este o muncă extrem de profitabilă atunci când te afli în anturajul potrivit și primești sprijinul necesar. Aici, la FairPlay Studio, ne propunem să creăm un mediu sigur și primitor. Un loc unde te vei simți liberă să fii tu însăți și unde vei putea să-ți atingi potențialul maxim.

 • Echipă profesionistă

  Respectarea spațiului privat și a limitelor personale este esențială în acest domeniu. Din această cauză, profesionalismul este standartul de bază al echipei FairPlay. Membrii echipei noastre sunt persoane respectuoase, care își cunosc rolurile și excelează în îndeplinirea lor.

 • Onestitate, Transparență, Siguranță

  La FairPlay punem accent pe munca cinstită. Facem tot posibilul ca fiecare model să simtă controlul deplin asupra muncii sale. Vei avea acces la un program personalizat prin care vei putea urmări rezultatele obținute în urma fiecărei ședințe online. Așadar vei ști exact câți bani ai făcut, conturile care ți-au adus cel mai mult profit și vei primi sugestii pentru a determina creșterea considerabilă a veniturilor tale.

 • Discreție și Confidențialitate

  Vei avea parte de anonimitate atât în mediul online, cât și fizic, în cadrul studio-ului. Începând cu prima conversație, până la fiecare ședință de lucru punem discreția și confidențialitatea pe primul loc. Organizăm programul de lucru într-un mod în care nu vei fi nevoită să te intersectezi cu alte modele, dacă nu îți dorești acest lucru. Înțelegem situația individuală a fiecărui model care ne pășește pragul și facem tot posibilul pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de muncă în cadrul studio-ului nostru de videochat.

 • Începătorii sunt bineveniți

  La FairPlay am creat tehnologii și instrumente inovatoare, astfel încât orice model, indiferent de nivelul de experiență, să poată obține cele mai mari venituri din industria videochat. Dacă ești la început de drum și îți dorești să înveți într-un mediu sigur și entuziast, studioul nostru a fost creat pentru a-ți oferi această oportunitate.

 • Lucru de acasă

  După ce finalizezi perioada de training și înțelegi modul în care funcționează programul oferit de FairPlay Studio, ai opțiunea de a lucra direct de la tine acasă. Echipa noastră îți va furniza toate avantajele tehnologice de care vei avea nevoie. Cu ajutorul platformei Fairplay, poți face aceeași bani și din confortul casei tale. De asemenea, beneficiezi de suportul complet al membrilor echipei FairPlay pentru a-ți asigura succesul în fiecare ședință de lucru.