Videochat

Tot ce trebuie să știi

Camgirl at work

O industrie de milioane

România ocupă primul loc la nivel mondial în industria videochat. Veniturile sunt similare celor de pe piața tehnologiei informației, ceea ce face videochat-ul una dintre cele mai profitabile industrii din țară. Câștigurile unui model cu experiență pot ajunge la zeci de mii de dolari pe lună. Studioul nostru pune la dispoziție instrumentele și trainingul necesar pentru a obține un venit maxim în cadrul acestei industrii.

Girl throwing money
Girl that is unsure

Ce înseamnă sa fii model?

Calitățile necesare unui model videochat sunt profesionalismul, perseverența și dorința de a învăța lucruri noi. Să fii model înseamnă să devii conștientă de valoarea timpului tău și de forța pe care o ai asupra celor din jur. Vei învăța cum să creezi o interacțiune plăcută cu diverse persoane și cum să ghidezi o conversație în direcția pe care ți-o dorești. Ești curioasă să afli dacă această carieră ți se potrivește? Accesează pagina noastră cu întrebări frecvente sau contactează-ne direct și un membru al echipei noastre îți va oferi mai multe detalii despre proces.

Cum se fac banii? Cine și pentru ce plătește?

Videochat-ul este o interacțiune în timp real cu ajutorul unei camere web. Plătitorii sau membrii sunt de regulă persoane de peste hotare care simt nevoia unei interacțiuni într-un mediu anonim, sigur și confortabil. Plata se face pe minut, când e vorba de o conversație privată sau prin intermediul unor bacșișuri numite 'tips' ca formă de apreciere a performanței modelului. Un model poate face bani și prin vânzarea de poze, videoclipuri sau obiecte personalizate. De asemenea poți primi diverse cadouri de la membri sau bonusuri din partea site-urilor pe care ești înregistrată. Modalitățile de a face venit sunt variate, iar noi te vom ajuta să identifici sursele care ți se potrivesc cel mai bine.

A rich guy next to a car
Data protection GDPR

Siguranță și anonimitate

Dorim să te simți în siguranță atât în cadrul studio-ului nostru cât și în mediul online. Așadar, pe lângă faptul că vei lucra sub un pseudonim, adresele IP românești sau din orice altă țară dorită de tine, nu vor putea accesa paginile tale online. La FairPlay luăm în serios protecția datelor personale, deoarece siguranța ta este prioritatea noastră.

Legalitate

Îți oferim contract legal și transparență financiară completă. După fiecare sesiune de lucru vei ști exact câți bani ai făcut, care este comisionul reținut de studio și ce parte revine impozitelor obligatorii la stat. Toate detaliile administrative și birocratice rămân în grija noastră. Noi punem accent pe transparență și onestitate în ceea ce privește procesul administrativ și legal de funcționare a studio-ului nostru.

A judge's gavel
Money bills

Venituri

Venitul fiecărui model depinde de implicarea, perseverența și efortul depus. În cadrul studioului nostru, un model experimentat, cu un nivel mediu de engleză câștigă peste 10.000 de dolari lunar. Un model începător, care abia învață limba, se poate aștepta la venituri începând cu 1500 de dolari pe lună. Accesând următorul link vei vedea câteva exemple de venituri obținute de modelele studio-ului FairPlay.