FAQ

Întrebări Frecvente

În cazul în care mai ai vreo nelămurire, contactează-ne aici și îți vom răspunde la orice întrebare.

 • Cât de important este aspectul fizic?

  Nu trebuie să arăți ca un fotomodel pentru a avea succes în videochat. Personalitatea face diferența între modelele cu încasări mari și cele cu încasări mici. Orice femeie, indiferent de aspectul fizic, poate obține succes în studioul nostru. Autenticitatea și atitudinea contează mai mult decât înfățișarea.

 • Ce vârsta trebuie să am?

  La studio FairPlay vei avea succes indiferent de vârstă. În timp ce trebuie să ai minim 18 ani împliniți, noi nu impunem limite superioare de vârstă.

 • Trebuie să cunosc limbi străine?

  Dacă vorbești engleza, vei avea venituri mai mari încă de la prima ședință online. Cunoașterea altor limbi străine de asemenea prezintă un avantaj. Programul FairPlay oferă traducere automatizată pentru o comunicare eficientă și oportunități extinse de câștig.

 • Pot să lucrez dacă nu știu limba engleză?

  Modelele care nu cunosc deloc limba engleză pot folosi traducerea automatizată oferită de programul FairPlay Studio. Iar cu suficientă practică, în doar 3-4 luni vei ajunge să știi engleza necesară pentru a-ți crește considerabil veniturile.

 • Câți bani pot face în videochat?

  Veniturile modelelor noastre încep de la 1500$ și ajung la zeci de mii de dolari pe lună. În medie, după câteva luni de colaborare, te poți aștepta la sume cuprinse între 7.000 și 23.000 de dolari.

 • Câți bani pot face în prima lună?

  Ca model începător, fără experiență în domeniu te poți aștepta la un salariu de peste 1500 de dolari în prima lună - lucrând doar 4-5 ore pe zi. Dacă cunoști limba engleză și îți place să înveți rapid, poți ajunge la 5000+ de dolari chiar din prima lună.

 • Pot să vin pentru o perioadă de probă?

  Cu siguranță! Îți recomandăm să vii pentru o perioadă de probă de minim 3 luni pentru a-ți face o idee despre veniturile care pot fi obținute în videochat. Însă, în funcție de dorințele tale, poți să ai o perioadă de probă de la 2 săptămâni la câteva luni.

 • Este obligatorie perioada de instructaj?

  Nu, programul de instruire nu este obligatoriu. Totuși îți recomandăm să treci prin acest program deoarece te va ajuta să obții venituri mai mari. În perioada de training vei învăța cum să folosești programul nostru specializat și cum să ai interacțiuni efective și profitabile cu membrii online.

 • Ce înseamnă program flexibil?

  Program flexibil înseamnă că ești liberă să-ți alegi singură orele de muncă. La studioul nostru se lucrează în ture de 4-6 ore. Iar în funcție de disponibilitatea turelor, îți vei putea crea și schimba programul după preferințele tale.

 • O să am contract de muncă?

  Munca în cadrul studioului nostru este complet legală, așadar îți vom oferi un contract de colaborare cu toate beneficiile aferente. Contractul poate fi part-time sau full-time și nu va menționa domeniul de activitate.

 • Pot lucra și de acasă?

  Sigur! Oferim posibilitatea de a lucra de acasă pentru orice model. Recomandăm această opțiune în special celor cu experiență în industrie sau celor care au colaborat deja cu noi și doresc să-și continue activitatea din confortul casei. Furnizăm tehnologia necesară pentru a obține același nivel de succes.

 • Care sunt cele mai profitabile ore de muncă?

  Acestea diferă în funcție de publicul țintă al fiecărui model. După câteva săptămâni de colaborare, îți vom oferi o statistică personalizată, în care vei vedea care au fost cele mai profitabile zile și ore. Astfel putem crea împreună un program de muncă care îți va aduce un venit maxim într-un timp record.

 • Pot lucra ca model non-nude (numit și non-adult)?

  Videochat-ul pentru adulți este domeniul în care modelele se bucură de cele mai mari câștiguri. Cu toate acestea, poți obține venituri și fără nuditate. Pentru această variantă, este necesar un nivel avansat de engleză, abilități de comunicare și o cultură generală vastă.

 • O să fie și alte persoane în aceeași cameră cu mine?

  Te vei afla într-o cameră complet privată și vei fi singură pe toată durata sesiunii. Suntem mereu la dispoziția ta pentru orice ajutor ai nevoie. Camerele tehnice și cele de moderare sunt separate, garantând respectarea spațiului personal și a confortului fiecărui model în cadrul studioului nostru.

 • Este posibil ca familia sau prietenii mei să mă găsească online?

  Adresele IP românești sau ale altor țări la alegere vor fi blocate. Lucrul se face sub un pseudonim, deci nimeni nu va putea afla numele tău real. În acest mod datele tale personale sunt protejate, pentru ca tu să te poți bucura de un mediu sigur și anonim.