Venituri

Cât poți câștiga?

A happy girl with money in both hands

Primele zile ca model

Fie că ai experiență anterioară sau ești la început de carieră, va dura câteva săptămâni până te adaptezi. Noi îți oferim cunoștințele necesare pentru a te obișnui cât mai rapid cu noile provocări. Cu o investiție de 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână îți garantăm un venit minim de 1500 de dolari încă din prima lună.

Evoluția

Dacă respecți programul și training-ul recomandat vei observa o creștere substanțială a încasărilor după doar 2-3 luni. Venitul maxim depinde de timpul și efortul pe care dorești să-l investești în această carieră. Pozele de mai jos reprezintă veniturile unor modele din cadrul studio-ului nostru.

Model experimentat

Veniturile unui model experimentat ajung la mii de dolari într-o singură sesiune de 4-5 ore. Dacă dai dovadă de ambiție, efort și dedicație poți obține venituri încasate doar de avocați, medici și politicieni. Nu există limită superioară de venit în cadrul industriei videochat. Noi îți oferim toate instrumentele necesare pentru a ajunge la acest nivel, însă doar tu poți accepta provocarea.

Următoarele imagini prezintă exemple de venituri obținute în cadrul studio-ului. Menționăm că pozele arată încasările unui model de pe un singur site. Cu tehnologia FairPlay acești bani se fac pe mai multe site-uri în același timp. În medie, veniturile modelelor noastre depășesc 10.000 de dolari pe lună.